Siirry sisältöön

Majoitustarjoukset

Järjestäjien neuvottelemat hotellihinnat ovat varattavissa hotellikohtaisella varaustunnuksella. Sokos hotellien sopimushinta on voimassa 2 viikkoa ennen tapahtumaa eli 20.3.2019 mennessä tehtyihin varauksiin. Huoneita voi varata hotellin varaustilanteen mukaan myös tämän jälkeen. Sen jälkeen hinta on kyseisenä päivänä voimassa oleva päivän hinta. Toimi nopeasti, sillä sopimushintaisia huoneita on rajoitetusti. Sopimushinnat ovat voimassa ajalle ke-pe 3.-5.4.2019.

Varaus tehdään osoitteesta www.sokoshotels.fi

**************

Hotelli: Original Sokos Hotel Lakeus

varauskoodi: BLAK-0419

1hh standard: 118€/huone/vrk

2hh standard: 138€/huone/vrk

Huonehintaan sisältyy aamiainen noutopöydästä sekä S-Card –palveluedut henkilökohtaisen kortin haltijalle
(lisätietoja
https://www.sokoshotels.fi/fi/scard/).

Original Sokos Hotel Lakeudessa tarjotaan palveluita pohjalaisella vieraanvaraisuudella ja ylpeydellä. Hotellissa korostetaan vahvasti ruokatuotantoon erikoistuneen maakunnan luonnetta ja ruokalistalle sekä aamiaispöytään on valikoitunut runsaasti alkuperältään oman maakunnan tuotteita. Ruokaravintolamme on erikoistunut maistuviin pihveihin ja pubissa seurataan screeniltä vauhdikkaimmat sporttitapahtumat.

**************

Hotelli: Original Sokos Hotel Vaakuna

Varauskoodi: BVAA-0419

1hh standard: 118€/huone/vrk

2hh standard: 138€/huone/vrk

Huonehintaan sisältyy aamiainen noutopöydästä sekä S-Card –palveluedut henkilökohtaisen kortin haltijalle
(lisätietoja
https://www.sokoshotels.fi/fi/scard/).

Seinäjoen Original Sokos Hotel Vaakuna on erinomainen hotellivalinta, kun haluat olla kaupungin tapahtumien keskipisteessä. Hotelli sijaitsee kauppatorin yhteydessä ja tärkeimmät kulttuuri- sekä tapahtumapaikat sijaitsevat kivenheiton päässä. Varttitunnin kävelymatka Framille. Olipa matkan tarkoitus mikä tahansa juuri uudistetut, tyylikkäät huoneet luovat upeat puitteet majoittumiselle. Ruokanautintoja voit valintasi mukaan kokea Talriikissa, jonka menussa korostuvat satokausiajattelun lisäksi kotimaisuus ja paikallisuus tai Amarillossa, jonka ruuat vievät sinut texmexin mausteiseen maailmaan.

**************

Vaihtoehtoisesti varauksen voi tehdä suoraan hotellista varaustunnuksella ”Varhaiskasvatuksen johtajuusfoorumi
Original Sokos Hotel Lakeus, puh. 010 7648 000, email. lakeus.seinajoki@sok.fi
Original Sokos Hotel Vaakuna, puh. 010 7647 000, email. vaakuna.seinajoki@sok.fi

PYSÄKÖINTI:
Original Sokos Hotel Lakeuden piha-alueella pysäköintihinnat ovat: 1.tunti veloituksetta, seuraavat tunnit 1 € /tunti. Vuorokausitaksa 8 € (S-cardilla 4 €). Pysäköinti maksetaan saapuessa pihalla sijaitseviin pysäköintiautomaatteihin ja lippu sijoitetaan autoon.

Original Sokos Hotel Vaakunan yhteydessä olevassa P-Torikeskuksessa alkaen 1,20€ /1.tunti - 10,00€ / vrk. Hotellissa majoittuville pysäköinti hintaan 8€ / vrk (S-Cardilla 4€).