Johtajuusfoorumi 5.-6.11.2024 Espoo, Hanaholmen

Varhaiskasvatuksen XVII johtajuusfoorumi järjestetään marraskuun alkupuolella yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston ja Kirkkonummen kunnan kanssa merellisessä kulttuuri- ja kongressikeskus Hanaholmenissa, Espoossa.

Johtajuusfoorumin teemana on Kestävä johtaminen varhaiskasvatuksessa

Tämän vuoden johtajuusfoorumissa keskitymme kestävään johtamiseen varhaiskasvatuksessa. Teema on erittäin ajankohtainen ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden syventyä johtamisen eettisiin työkaluihin, henkilöstörakenteen muutoksen johtamiseen vuoteen 2030 mennessä sekä varhaiskasvatuksen kestävän ja vastuullisen johtamisen tutkimiseen. Foorumissa kuullaan asiantuntijapuheenvuoroja, jotka valottavat tulevaisuuden näkymiä ja haasteita. Foorumissa pääset myös osallistumaan työpajoihin ja verkostoitumaan muiden johtamisen ammattilaisten kanssa sekä kurkistamaan Kirkkonummen varhaiskasvatuksen painopisteisiin. Foorumipäivät ovat osittain ruotsinkieliset.

Foorumissa mukana mm:

  • Antti Kylliäinen, Lykeion Oy
  • Mirjam Kalland, Helsingin yliopisto
  • Päivi Pihlaja, Itä-Suomen yliopisto
  • Arto O. Salonen, Itä-Suomen yliopisto
  • Marika Tammeaid, Itla
  • Johanna Ollila, Turun yliopisto, Tulevaisuuden tutkimuskeskus
  • Tohtori Jenni Haukio
  • sekä monet muut!

Paikalla myös monipuolisesti näytteilleasettajia.

Tutustu koko foorumiohjelmaan tästä!

Tule mukaan rakentamaan varhaiskasvatuksen kestävää tulevaisuutta yhdessä!

Ilmoittautumiset 5.8 alkaen!

UEF logo.
Kirkkonummi logo

Mikä foorumi?

Varhaiskasvatuksen johtajuusfoorumi on kerännyt vuosittain tapahtumaan yli 200 johtajaa ja asiantuntijaa ympäri Suomen.

Foorumi kutsuu koolle varhaiskasvatusjohtajia, aluejohtajia, päiväkodinjohtajia, varajohtajia, pedagogisesta johtamisesta vastaavia varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä varhaiskasvatusasiantuntijoita keskustelemaan yhdessä johtajuuden rooleista ja tehtävistä hallinnon, kentän, tutkimuksen ja koulutuksen tasoilla. Foorumiin osallistuu perinteisesti myös alan kouluttajia ja opettajia eri oppilaitoksista ja kutsummekin oppilaitosten edustajia mukaan myös seuraavaan foorumiin!

Foorumiin kutsutaan puhujiksi alan tutkijoita, kentän toimijoita, erityisasiantuntijoita ja johtajuuskouluttajia. Foorumipäivät rakentuvat keynote-puheenvuorojen ja työpajojen ympärille.